Hoteller i Naturns: få de bedste Naturns hoteltilbud med billige priser. Ingen reservationsgebyrer. Du betaler for det hotelværelse i Naturns ved udtjekning. Afgiftsfri afbestilling.

USD
Naturns hotelreservation: check tilgængelighed og værelsespriser
2024-04-21

2024-04-22


Alder på børn:
Annullér
OK

Maksimal periode for booking er 30 dage. Indsæt venligst alternative datoer.

Hoteller & lejligheder i Naturns, alle indkvarteringer i Naturns

5-stjernede hoteller i Naturns

4-stjernede hoteller i Naturns

3-stjernede hoteller i Naturns

2-stjernede hoteller i Naturns

  • Gletscherblick Naturns foto

    Gletscherblick Naturns

    Med en en solterrasse og gratis parkering, Gletscherblick Hotel kan findes inden for 4 km fra centrum af Naturns. Juval Slot ligger 5 minutters bilkørsel derfra, mens Unterstell Svævebane ligger 25…

  • Pension Baumgarten Naturns foto

    Pension Baumgarten Naturns

    Pension Baumgarten Naturns ligger 1,8 km fra Juval Slot og udstyret med et legeplads, et bibliotek og en fælles lounge. Gæsterne vil sætte pris på nærhed til Otzi Rope Park, som er 150 meter derfra.

  • Gasthof Mondschein Hotel Naturns foto

    Gasthof Mondschein Hotel Naturns

    Med en en solterrasse, en sæsonåben udendørs pool og en udendørs pool, Gasthof Mondschein Hotel kan findes inden for 3 km fra centrum af Naturns. Stazione Plaus er en 5 minutters gåtur fra stedet.

  • Residence Arunda Naturns

  • Alle 2 stjerner hoteller »

Vi tilbyder 106 hoteller i Naturns Italien med lave priser og rabatter. Vores booking system giver billige og luksushoteller i Naturns, vandrerhjem, moteller, B&B og budget Naturns hoteller og indkvartering. Vi har Naturns centrum hoteltilbud. Du kan også bestille Naturns lufthavnen hotel med billig pris. Vores system er sikkert og helt gratis.